E-WHEELS E2S URBAN MAX - SIDE

E-WHEELS

E-WHEELS E2S Urban Max Elsparkcykel

Hög komfort och lång räckvidd!

Rabatter finns, se nedan!

 • Räckvidd: 70 km
 • Maxeffekt: 1300 W
 • Dämpare fram och bak
 • Hög komfort
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning E2S urban max

Låt oss presentera E2S Urban MAX – elsparkcykeln med hög komfort, stor kraft och snygg design i ett. Urban MAX möter kraven hos den moderna pendlaren med dämpare fram och bak, lång räckvidd, kraftfullt batteri och motor som tillsammans tar backarna lekande lätt.

  • § Vi vill göra dig uppmärksam på att små elfordon utan pedaler har en maxhastighet på 20 km/h och den maximala effekten av 250 W när de används på allmänna vägar. För din säkerhet, kom ihåg att alltid använda skydd vid körning.

   Hög komfort och kraft hela vägen

   Urban MAX ger hög bekvämlighet på hela resan och är riktig rolig att köra. Genom att vara utrustad med dämpare både framtill och baktill upptas stötar och ojämnheter i vägen och du kan njuta av en behaglig åktur även på ojämna underlag.

   Motorn mäter 600 W i nominell effekt (den effekt som motorn kan producera under långa tidsperioder) och batteriet har en styrka på 48 V, 15 Ah, 720 Wh. Det gör att Urban MAX kan ta backar utan mindre ansträngning och har en räckvidd på upp till 70 kilometer på en hel laddning.

   Om du har tittat på olika modeller av elscootrar, så har du säkert lagt märke till den moderna, lite futuristiska designen på Urban MAX? Den är noggrant utformad för att ge bästa möjliga komfort och look på vägarna.

   Använd din elscooter för din dagliga, stadsnära pendling. För en nöjestur på landsväg eller för att utföra smidiga ärenden i city. Att slippa parkera bilen och få lite frisk luft samt att se fram emot en riktigt bekväm åktur med mycket glädje.

   Provkör Urban MAX i E-Wheels butiker

   Givetvis kan du provköra elsparkcykeln innan du bestämmer dig, jämföra den med andra modeller och få tips och råd av E-wheels personal. Åk gärna förbi någon av deras butiker så hjälper dem dig.

   Före första användning

   • Kontrollera att du har ett bra lufttrycket. Fyll på luft vid behov (rekommenderat 2.8 – 3.4bar)
   • Gör en säkerhetskontroll av produkten; likt som med alla transportmedel behöver också den här produkten underhåll. Detta innefattar kontroll och eventuellt åtdragning av skruvar i vikmekanismen och bromsarna. Före första användning måste alla bultar, muttrar och skruvar kontrolleras.
   • Vi rekommenderar att du alltid använder använder hjälm, för din egen säkerhet.

   Att fylla på med luft görs enkelt med hjälp av exempelvis en cykelpump eller kompressor på en bensinstation etc. Högre lufttryck bidrar till bättre körkomfort, acceleration, klättringsförmåga och räckvidd. Men viktigast av allt – det minskar risken för punkteringar drastiskt. Rekommenderat lufttryck är 2,8 – 3,4 bar. Fyll luft i däcken efter att den tagits ut ur originalförpackningen, görs inte detta finns det risk att man punkterar däcken, likt som med en cykel.

   Kom ihåg att ta hand om ditt elfordon. Elscparkcyklar kräver regelbunden underhåll och skötsel för att fungera optimalt.

   Vi rekommenderar inte användning under omständigheter som utsätter produkten för regn, betydande fuktighet, leriga förhållanden eller höga temperaturskillnader. Produkten ska användas med försiktighet, skölj inte fordonet före tvätt och det är viktigt att torka av den ordentligt efter användning för att undvika vattenskador.

   Nominell effekt vs. toppeffekt

   Det kan vara bra att ha koll på skillnaden mellan nominell, kontinuerlig effekt och toppeffekt. Dessa begrepp skiljer sig mycket åt. I grund och botten är skillnaden mellan nominell effekt och toppeffekt på elsparkcyklar att den nominella effekten representerar den hållbara och stabila prestationen från motorn under långa tidsperioder, medan toppeffekten svarar för den högsta effekt som motorn kan producera, men bara under mycket korta stunder.

Få det bästa priset här

Specifikationer E-wheels e2s urban max

Namn

E-WHEELS E2S URBAN MAX

Vikt

23kg

Max räckvidd

Upp till 70 km

Topphastighet

Upp till 20km/h

Material

Magnesium + aluminium

Ljus

Fram och bakljus

Bromsar

Mekanisk skivbroms fram + EABS bak

Farthållarläge

Tillgängliga

Storlek Paket

1205*600*218 mm

Typ av däck

9″ luftfyllda däck

Bromssystem

Mekaniska skivbromsar

Batteri

48V 15Ah – 720Wh, 15000 mah

Laddningstid

4 Timmar

Operativsystem App

Android & IOS

Liknande Produkter

Liknande produkter som E2S Urban Max

Många trender kommer och går. Varje år kommer det ut nya releaser av elscooters för alla åldrar och i olika modeller. Vi undersöker, testar och recenserar dessa i takt med att de lanseras, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!

Här kan du se några av de mest populära som finns just nu, som liknar E-WHEELS E2S Urban Max. Kika gärna på hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

E-WHEELS E2S Urban Max Frågor och Svar

Vad är E2S Urban Max känd för?

E-WHEELS E2S Urban Max elcykel är känd för sin enastående prestanda, snygga design och imponerande konstruktion. Det är ett populärt val bland pendlare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vilken är den maximala hastigheten för E2S Urban Max?

E-WHEELS E2S Urban Max kan nå en maximal hastighet på upp till 20hm/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och utkanter.

Är E2S Urban Max scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, E-WHEELS E2S Urban Max scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att förvara och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder E2S Urban Max elcykel?

E-WHEELS E2S Urban Max elektrisk skoter är utrustad med 600 W nominellkrafts motor som ger en smidig och härlig åktur, oavsett om du åker fram sakta eller accelererar.

Finns det olika körlägen tillgängliga på E2S Urban Max scooter?

Ja, E-WHEELS E2S Urban Max scooter erbjuder vanligtvis flera körlägen.

Vilken typ av däck kommer E2S Urban Max scooter med?

E-WHEELS E2S Urban Max elektriska skoter är vanligtvis utrustad med 9″ luftfyllda däck.

Har E-WHEELS E2S Urban Max scooter inbyggda lampor för nattkörning?

Ja

Finns det en följeslagare app för E-WHEELS E2S Urban Max elcykel?

Ja, E2S Urban Max levereras med en app som du kan använda för att övervaka batteristatus, spåra dina resor och justera inställningar.

Att tänka på innan du köper en E2S Urban Max

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att åka genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. E-WHEELS E2S Urban Max kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer just din elscooter, och visar hur E-WHEELS E2S Urban Max framstår som ett föredömligt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett idealiskt och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Räckvidd:

  • Kontrollera hur långt elscootern kan köras på en laddning.
  • E-WHEELS E2S Urban Max har en räckvidd på upp till 70 km, vilket gör den till en elskoter med hög effekt.
 2. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • E-WHEELS E2S Urban Max har en maxhastighet på 20 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 3. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • E-WHEELS E2S Urban Max väger endast 23 kg och är enkel att fälla ihop, vilket underlättar transport och förvaring.
 4. Batteriets Livslängd och Laddningstid:

  • Kontrollera hur lång tid det tar att ladda batteriet och dess livslängd.
  • E-WHEELS E2S Urban Max laddas fullt på cirka 4 timmar och har ett Intelligent Battery Management System för att maximera batteriets livslängd.
 5. Säkerhetsfunktioner:

  • Denna elektriska skoter har Mekanisk skivbroms fram + ABS-bromsar(låsningsfria) bak.
  • E-WHEELS E2S Urban Max har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 6. Material och Byggkvalitet:

  • Se till att elscootern är gjord av hållbara och högkvalitativa material.
  • E-WHEELS E2S Urban Max har en ram av höghållfast flygplansmaterial i serie 6 aluminiumlegering och magnesium, vilket garanterar hållbarhet och stabilitet.
 7. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som elscootern kan hantera.
  • E-WHEELS E2S Urban Max har en maximal lastkapacitet på 100 kg, vilket är tillräckligt för de flesta vuxna användare.
 8. Anslutning och App-funktioner:

  • Om du är intresserad av att spåra din körning, se om det finns en kompatibel app.
  • E-WHEELS E2S Urban Max kan kopplas till E-Wheels app, som låter dig övervaka hastighet och batterinivå direkt i din smartphone.
 9. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • E-WHEELS E2S Urban Max kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 10. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • E-WHEELS E2S Urban Max erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.

    
   Kika gärna på Trafikverket för att se vilka regler och lagar som gäller för din elscooter.