Drift Trike 200W Litium

DRIFT

Drift Trike 200W Litium

Underhållsfri elmotor!

Rabatter finns, se nedan!

  • Du sparar 1 000 kr
  • Rolig elscooter för drifting
  • Tuff design
  • Underhållsfri elmotor
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Tuff drifting-leksak med 200 Watt elmotor i framhjulet och ett litiumbatteri som tål mängder av laddningar!

Du som tycker om skoj, bus och drifting har härmed hittat rätt – denna erbjuder nämligen allt det! Dessutom är den stentuff till utseendet med läckra futuristiska linjer och fräck LED-belysning i fronten.

Elmotorn är en underhållsfri navmotor med 200W effekt som finns inbyggd i framhjulet. Motorn drivs av ett 24V litiumbatteri som tål riktigt många laddningar jämfört med blyackumulatorer. Bakhjulen på scootern är roterbara i 360 grader, viket gör det mycket enkelt att lägga in riktiga långa bredsladdar i kurvorna. På höger sida om styret finns ett steglöst vridgasreglage och på vänstra sidan ett handbromshandtag.

Tror du att drift triken kommer användas mycket kan det vara en god idé att köpa extrahjul direkt! Däcken slits hårt av att sladda på t.ex. asfalt. Lägg till drift triken i varukorgen så får du valet att lägga till extrahjul.

Drift Trike fungerar för personer mellan ca: 5-14 års ålder, men även en bus-sugen förälder kan provköra på plana hårda underlag!

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Drift Trike 200W Litium

Engine

200 W

Battery capacity

105,6 Wh (24 V 4,4 Ah)

Topphastighet

Upp till 15km/h

Vikt

13 kg

Maxvikt

75 kg

Hopfällbar

Nej

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Drift Trike 200W Litium

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Drift Trike 200W Litium Frågor och Svar

Vad är Drift Trike 200W Litium elektrisk skoter känd för?

Drift Trike 200W Litium elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Drift Trike 200W Litium elcykel?

Drift Trike 200W Litium elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 15 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är Drift Trike 200W Litium scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, Drift Trike 200W Litium scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder Drift Trike 200W Litium elcykel?

Drift Trike 200W Litium elektrisk skoter är utrustad med 200 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Att tänka på innan du köper en Drift Trike 200W Litium

Att skaffa en Drift Trike 200W Litium innebär en hel del spänning och rolig driftning för alla som älskar lite extra fart och fläkt. Här är en kort översikt och några viktiga punkter att tänka på innan köpet:

Drift Trike 200W Litium är en spännande och tuff drifting-leksak som kombinerar kraft och design. Med en kraftfull 200 Watt elmotor inbyggd i framhjulet och ett hållbart litiumbatteri, är denna drift trike byggd för många timmars spännande lek. Dess futuristiska utseende och fräcka LED-belysning i fronten gör den till en riktig blickfångare.

  • Motor och Batteri: Kolla att den underhållsfria 200W navmotorn och det kraftfulla 24V litiumbatteriet uppfyller dina förväntningar gällande prestanda och laddningskapacitet.
  • Design och Belysning: Säkerställ att designen och LED-belysningen passar barnets smak och gör drift triken till en spännande leksak.
  • Rörlighet: Var medveten om att bakhjulen kan rotera 360 grader, vilket möjliggör imponerande bredsladdar och drifting.
  • Kontroll och Säkerhet: Kontrollera att vridgasreglaget och handbromshandtaget är enkla att använda och att de bidrar till en säker körupplevelse.
  • Slitage på Hjul: Tänk på att extrahjul kan behövas, särskilt om triken kommer att användas flitigt på slitande underlag som asfalt.
  • Användningsområde: Var medveten om att Drift Trike är lämplig för barn mellan cirka 5-14 år, men även vuxna kan njuta av en tur på lämpliga underlag.

Genom att ta hänsyn till dessa punkter när du överväger att köpa en Drift Trike 200W Litium, kan du säkerställa att du gör ett välgrundat beslut som passar både ditt barns behov och dina egna förväntningar på lek och roliga stunder.