Drift Trike 200W Litium

DRIFT

Drift Trike 200W Litium

Underhållsfri elmotor!

Rabatter finns, se nedan!

 • Du sparar 1 000 kr
 • Rolig elscooter för drifting
 • Tuff design
 • Underhållsfri elmotor
Få det bästa priset här

Produktbeskrivning

Tuff drifting-leksak med 200 Watt elmotor i framhjulet och ett litiumbatteri som tål mängder av laddningar!

Du som tycker om skoj, bus och drifting har härmed hittat rätt – denna erbjuder nämligen allt det! Dessutom är den stentuff till utseendet med läckra futuristiska linjer och fräck LED-belysning i fronten.

Elmotorn är en underhållsfri navmotor med 200W effekt som finns inbyggd i framhjulet. Motorn drivs av ett 24V litiumbatteri som tål riktigt många laddningar jämfört med blyackumulatorer. Bakhjulen på scootern är roterbara i 360 grader, viket gör det mycket enkelt att lägga in riktiga långa bredsladdar i kurvorna. På höger sida om styret finns ett steglöst vridgasreglage och på vänstra sidan ett handbromshandtag.

Tror du att drift triken kommer användas mycket kan det vara en god idé att köpa extrahjul direkt! Däcken slits hårt av att sladda på t.ex. asfalt. Lägg till drift triken i varukorgen så får du valet att lägga till extrahjul.

Drift Trike fungerar för personer mellan ca: 5-14 års ålder, men även en bus-sugen förälder kan provköra på plana hårda underlag!

Få det bästa priset här

Specifikationer

Namn

Drift Trike 200W Litium

Engine

200 W

Battery capacity

105,6 Wh (24 V 4,4 Ah)

Topphastighet

Upp till 15km/h

Vikt

13 kg

Maxvikt

75 kg

Hopfällbar

Nej

Mi Electric Scooter 3 Specifikationer

Liknande Produkter

Liknande produkter som Drift Trike 200W Litium

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!

Drift Trike 200W Litium Frågor och Svar

Vad är Drift Trike 200W Litium elektrisk skoter känd för?

Drift Trike 200W Litium elcykel är känd för sin exceptionella prestanda, snygg design och imponerande sortiment. Det är ett populärt val bland pendlare och urbana ryttare på grund av dess avancerade funktioner och bekvämlighet.

Vad är den maximala hastigheten för Drift Trike 200W Litium elcykel?

Drift Trike 200W Litium elektrisk skoter kan nå en maximal hastighet på upp till 15 km/h, vilket gör den lämplig för att navigera genom stadens gator och förorter.

Är Drift Trike 200W Litium scooter vikbar för enkel förvaring och transport?

Ja, Drift Trike 200W Litium scooter har en vikbar design som gör det bekvämt att lagra och transportera. Dess kompakta form vid vikning säkerställer att den lätt kan passa i trånga utrymmen eller transporteras med kollektivtrafik.

Vilken typ av motor använder Drift Trike 200W Litium elcykel?

Drift Trike 200W Litium elektrisk skoter är utrustad med 200 W motor som ger en smidig och lyhörd ridupplevelse, oavsett om du accelererar eller kryssning.

Att tänka på innan du köper en elscooter

Letar du efter en pålitlig, säker och effektiv elscooter för att glida genom staden eller snabbt ta dig till jobbet? Det finns mycket att överväga, från räckvidd och hastighet till säkerhetsfunktioner och pris. Drift Trike 200W Litium kan vara svaret på dina behov – en modern elscooter som kombinerar kraftfull prestanda med enastående säkerhet och användarvänlighet. I vår guide nedan listar vi de viktigaste faktorerna att ha i åtanke när du väljer din perfekta elscooter, och visar hur Drift Trike 200W Litium skiner som ett exemplariskt val. Låt oss hjälpa dig att göra ett informerat och klokt köp som passar just ditt liv och dina behov!

 1. Maxhastighet:

  • Överväg vilken hastighet som passar dina behov.
  • NITROX 120W har en maxhastighet på 15 km/h, vilket är lagligt och säkert för stadsförhållanden.
 2. Vikt och Portabilitet:

  • Om du behöver bära scootern, kolla vikten och hur lätt den är att fälla ihop.
  • Drift Trike 200W Litium väger endast 13 kg och är enkelt hopfällbar, vilket underlättar transport och förvaring.
 3. Säkerhetsfunktioner:

  • Kolla efter belysning, reflexer och effektiva bromsar.
  • Drift Trike 200W Litium har fram- och bakljus, omfattande reflexer och ett effektivt bromssystem för ökad säkerhet.
 4. Maximal Bärkapacitet:

  • Kontrollera maxvikten som scootern kan hantera.
  • Drift Trike 200W Litium har en maximal lastkapacitet på 75 kg, vilket är tillräckligt för de flesta användare som inte är vuxna.
 5. Garanti och Kundservice:

  • Kontrollera vilken garanti som erbjuds och hur bra tillverkarens kundservice är.
  • Drift Trike 200W Litium kommer med en ettårig garanti, med sex månader på batteriet, vilket ger dig trygghet efter köpet.
 6. Pris och Värde:

  • Jämför pris och funktioner för att se om du får valuta för pengarna.
  • Drift Trike 200W Litium erbjuder en rad högpresterande funktioner till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt val för många användare.