Är Elscootrar i Sverige det bästa sättet att ta sig runt?

Get The Help You Need!

Contact Us
Elscootrar i Sverige

Såklart kommer vi på Electric Scooters att säga att elscootrar i Sverige är det bästa sättet att ta sig runt. Men vi kommer säga det genom att ta upp några argument. Först och främst så måste de flesta medge att åka en elscooter i Sverige är väldigt smidigt och det behöver inte kosta så mycket pengar.

Oftast så är en elscooter billigare en vanlig cykel och definitivt vanligare än en elcykel. Elcyklar har i och för sig en sittplats och det är kanske bekvämare. Men mer än det är det inte. På en elscooter kan du också komma till jobbet utan att ha svettats. Du kan också bära med dig den runt om du till exempel inte får åka någonstans.

En sak som också är stor skillnad är att elscootrar i Sverige inte kräver att man behöver trampa. Du kan bara stå stilla och köra den framåt medans elcyklar kräver att du måste trampa. Vi tycker att det är en viktig detalj då alla inte vill komma till arbetet eller skolan dränkta i svett.

Elscootrar i Sverige, vart kan man åka?

Man kan åka överallt och vi på Electric Scooters har scootrar för allt. Genom att vi är återförsäljare av Kugoo elscootrar så har vi flera olika scootrar för alla åldrar och tillfällen. Kugoo är ett företag som har revolutionerat elscootrar i hela Europa. Vi har iallafall fått möjligheten att sälja de i Sverige och är redo att konkurrera ut andra företag i Sverige.

 

Populärast är det att åka i städerna. Vi som sitter i Stockholm kan enkelt åka utifrån tullarna och in i city. Stockholm har många cykelvägar och genom att Voi och Lime till exempel finns så har staden anpassats efter elscootrar. Elscootrar i Sverige är fortfarande nytt och varje dag så utvecklas det. Det är en industri som växer så det knakar. Tänkt, för ett år sen så var det inte alls lika många som hade elscootrar. Idag så är det många men inte alls lika många som vi hoppas.

Våra klimatmål

Vi på Electric Scooters vill göra Sverige och Stockholm så miljöanpassat som möjligt. Genom att minska antalen dieselbilar så kommer vi en lång väg mot ett grönare Sverige. Vad ska vi göra då? Jo genom att sälja elscootrar i Sverige så hjälper vi folk att göra ett val. Att välja elscootern istället för bilen till jobbet. Just nu är det också viktigare än någonsin. Med en pandemi så hjälper elscootrar människor att inte åka i kollektivtrafiken. Att välja en elscooter är mycket smartare på alla sätt. Minska risken genom att inte vistas på bussen eller tunnelbanan.

Kontakta oss om du har några frågor!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!