Ännu ett nytt sätt och kontakta oss

Get The Help You Need!

Contact Us

Vi har nu gjort försök nummer tre i hur ni kan kontakta oss. Genom en chattbot så kommer ni kunna få service 24/7 och kommer få hjälp av någon av oss så fort som möjligt. Det har gjort så att vi kan nå ut till er snabbare också genom att skicka ut meddelanden på vissa sidor.

 

 

Om ni ser ett meddelande som vi tex har lagt till på kontakta oss sidan så behöver ni inte vara oroliga över att vi ser allt ni gör osv. Det enda vi har gjort är att så fort ni klickar på just den sidan så skickas ett meddelande ut så ni snabbare kan få hjälp. Skriv gärna till oss om det är något ni saknar eller om ni har någon förbättring. All feedback är bra och vi ska försöka göra det så enkelt som möjligt för er att kunna kontakta oss och köpa scootrar.

 

 

Fler uppdateringar kommer snart på sidan så ni behöver inte vara oroliga!

Trending Products

Trending Products

Trender kommer och går, varje år kommer det ut nya lansering av elscooters för alla åldrer och i olika modeller. Vi granskar, testar och recenserar dessa i takt med att de kommer ut, och givetvis så tar vi på Electric Scooters reda på vilka våra kunder tycker bäst om, och vilka som säljer bäst där ute på marknaden!Här kan du se några av de mest populära Elscooters just nu! Ta gärna och kika hur de ställer sig mot andra Elscooters i samma klass i våra Bäst i Test listor!